Free delivery on orders over 2 100 NOK
Fast & climate compensated shipping
Secure payments

Personvernpolicy

MatildaDjerf Design AB respekterer ditt personvern og retten til å kontrollere dine personopplysninger. Våre veiledende prinsipper er enkle. Vi vil være åpne for å informere deg om hvilke data vi samler inn og hvorfor. Vi vil beskytte dataene dine som om det var vår største forretningshemmelighet.

MatildaDjerf Design AB (“Djerf Avenue) personvernerklæring beskriver hvilke data vi samler inn, formålet med behandlingen, hvordan du kan kontrollere dine egne data og hvordan du kan kontakte oss. Disse retningslinjene for personvern gjelder når du bruker apper, nettsider og tjenester som er inkludert i en app eller på et nettsted som administreres av Djerf Avenue. MatildaDjerf Design AB er en personlig ansvarlig person i samsvar med disse vilkårene og er ansvarlig for behandling i henhold til gjeldende lovgivning.

 

Hvilke personopplysninger samler vi inn?

MatildaDjerf Design AB samler inn informasjonen primært fra deg som kunde. Eksempler på personopplysninger som vi kan samle inn, er navnet ditt og andre kontaktopplysninger, for eksempel telefonnummer, e-postadresse eller fysisk adresse. MatildaDjerf Design AB kan oppdatere informasjonen din fra andre offentlige registre hvis det er nødvendig for å opprettholde god håndtering av register.

MatildaDjerf Design AB registrerer personopplysninger i forbindelse med:

  1. Melding om en tjeneste som tilbys gjennom de forskjellige plattformene som tilbys av Djerf Avenue.
  2. Når du skriver inn e-postadressen din eller mobiltelefonnummeret ditt på nettstedet.
  3. Hvis du kontakter oss via e-post, via telefon, våre nettsteder og sosiale medier.
  4. Hvis du registrerer deg for e-postabonnementer.
  5. Ditt besøk på nettstedet vårt, inkludert, men ikke begrenset til, trafikkdata, posisjonsdata, weblogger og andre kommunikasjonsdata, for eksempel IP-adresse, typeenhet, operativsystem og nettlesertype som brukes til besøket.

 

Innsamling med samtykke

Ved å fylle ut et samtykkeskjema på nettstedet (for eksempel abonnere på et nyhetsbrev, motta kampanjer og tilbud, etc.) godtar du at din personlige informasjon (for eksempel navn, telefon, e-post) kan brukes til markedsføringsformål for tjenestene du blir utsatt for der du blir bedt om å fylle ut din personlige informasjon. Vi samler også inn din IP-adresse, geografiske posisjon og interesser for bedre å tilpasse vår markedsføring til deg.

Ved å bla gjennom nettstedet vårt godtar du også at vi kan legge til informasjonskapsler, både såkalte tredjeparts- og førsteparts informasjonskapsler, på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene vil følge deg og din oppførsel på nettet for å kunne tilby deg markedsføring basert på din oppførsel på nettet.

 

Hvordan vi bruker innsamlet informasjon

Djerf Avenue behandler personopplysninger hovedsakelig for de formålene som er angitt nedenfor og for eventuelle ytterligere formål som er angitt på innsamlingstidspunktet:

  1. For å oppfylle bestillinger på tjenester gjennom en av plattformene som tilbys av Djerf Avenue;
  2. Muliggjør god kundeservice, som å administrere forespørslene dine, korrigere feil informasjon eller sende informasjon du har bedt om, for eksempel nyhetsbrev;
  3. Informasjon om bestilling av en tjeneste lagres og analyseres, samt grunnlaget for tilbud og rabatter samt kampanjer av både generell og målrettet karakter;
  4. For å administrere kundeprofiler, gjennomføre analyser og markedsundersøkelser;
  5. For systemadministrasjon og for å skaffe statistiske data om oppførselen og mønstrene til brukerne våre, identifiserer dette ikke noen person, men skjer på aggregert nivå;
  6. For å utvikle, levere og forbedre våre produkter og tjenester gjennom analyse av din oppførsel på våre nettsteder og app.
  7. Personopplysninger brukes også til analyse for å utføre segmentering/profilering, for å utvikle målrettede tilbud og tjenester
  8. For å sende deg informasjon og markedsføring via SMS, e-post, push eller andre digitale kontaktruter som sosiale medier siden du har et aktivt kundeforhold til oss;
  9. For å kontakte deg via, SMS, e-post eller post om andre tilbud, kampanjer eller tjenester som vi tror kan være av interesse for deg, vær oppmerksom på at du kan avslå denne kampanjen når som helst;
  10. For å gi deg relevante anbefalinger, tilbud og tilpassede tjenester basert på hva andre mennesker med lignende atferd har vært interessert i, hva du har valgt for service, sett på og vist interesse for;
  11. For å hjelpe oss med å utvikle nettstedet og appen vår for å være mer nyttig og for å forbedre brukeropplevelsen din av plattformene som tilbys gjennom Djerf Avenue ved å tilpasse visningen av tjenestene til enheten som brukes;
  12. For å sende viktige meldinger som kommunikasjon om endringer i våre vilkår og retningslinjer;

 

Informasjon som kan utleveres

Vi kan dele informasjon med andre selskaper som behandler data på våre vegne for å utføre våre tjenester, det vil si analyse, distribusjon eller andre tjenester for å opprettholde og anvende våre vilkår for bruk og leveringsbetingelser. All håndtering av personopplysninger sikrer imidlertid alltid høy sikkerhet og konfidensialitet.

Djerf Avenue samarbeider bare med partnere som håndterer personopplysninger innen EU/EØS eller med selskaper som opprettholder samme beskyttelsesnivå som i EU/EØS ved for eksempel å ha sluttet seg til den såkalte Privacy Shield-avtalen mellom EU og USA.

 

Informasjonskapsler

Når du bruker nettstedet og appen vår, kan personopplysninger samles inn via f.eks. Dette gjøres kun gjennom eget samtykke. Dette lagrer informasjonen om bruken din og sidene som besøkes. Dette kan være teknisk informasjon om enheten din og Internett-tilkoblingen, for eksempel operativsystem, nettleserversjon, IP-adresse, informasjonskapsler og unike identifikatorer. Når du besøker nettstedene våre der tjenestene våre tilbys, kan forskjellige teknikker brukes til å gjenkjenne deg for å lære mer om brukerne våre. Dette kan gjøres direkte eller ved bruk av teknologi fra en tredjepart.

 

Rettslig grunnlag, lagring og utlevering av personopplysninger

Ved å sende inn data til Djerf Avenue, gir du Djerf Avenue tillatelse til å registrere og lagre informasjon om hvilken tjeneste som er kjøpt og behandler de angitte personopplysningene for de angitte formålene. Som et rettslig grunnlag for behandling vil Djerf Avenue referere til oppfyllelse av avtaler, legitim interesse eller samtykke. Hvis Djerf Avenue bruker legitim interesse som grunnlag, vil det bare bli gjort for de formålene som er angitt ovenfor. Vær oppmerksom på at du når som helst kan trekke tilbake samtykket ditt ved å kontakte oss, for kontaktinformasjon, se overskriften Slik kontakter du oss.

Behandlingen er i samsvar med gjeldende lovgivning og innebærer at personopplysninger ikke oppbevares over lengre tid enn nødvendig for behandlingens formål. Djerf Avenue lagrer personopplysningene dine så lenge du er kunde hos oss. For markedsføringsformål brukes ikke informasjon som er eldre enn 3 år. Dette innebærer at data vil bli slettet når de ikke lenger er relevante eller nødvendige for analyse eller direkte markedsføring for de formålene de er samlet inn for. Noe informasjon kan beholdes lenger når det er nødvendig på grunn av andre juridiske krav. All håndtering av personopplysninger sikrer imidlertid alltid høy sikkerhet og konfidensialitet.

 

Dine rettigheter og valg

Du har rettigheter angående personopplysningene dine, og du kan påvirke informasjonen din og hva som lagres. Djerf Avenue vil på egen hånd eller kundens initiativ rette opp data som viser seg å være feil. Du kan også når som helst be om at dataene dine slettes eller at bruken av dem er begrenset ved å kontakte oss (for kontaktruter se overskriften “Slik kontakter du oss”). Hvis du mener at vi ikke respekterer rettighetene dine, kan du kontakte Djerf Avenue, eller du kan kontakte Datatilsynet i ditt land, vennligst finn den rette på http://ec.europa.eu/justice/data-protection/article-29/structure/data-protection-authorities/index_en.htm

Du kan når som helst avstå fra å motta markedsføringskommunikasjon fra oss ved å oppdatere kontoinnstillingene dine på Mine sider ved å klikke på “Avslutt abonnement” i e-postene vi sender deg. Du er alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice for å hjelpe deg med å avslå kommunikasjonen vår.

Du kan en gang i året motta informasjon om personopplysningene som er registrert i skriftlig form fra MatildaDjerf Design AB.

 

Lenker til andre områder

I tilfelle nettstedet vårt inneholder lenker til tredjeparts nettsteder, nettsteder eller materiale publisert av tredjeparter, er disse koblingene kun til informasjonsformål. Fordi Djerf Avenue ikke har kontroll over innholdet på disse nettstedene eller materialet deres, er vi ikke ansvarlige for innholdet.  Djerf Avenue er heller ikke ansvarlig for skader eller tap som kan oppstå ved bruk av disse koblingene.

 

Klarna

For at vi skal kunne tilby deg betalingsmetode fra Klarna, må vi dele noen av dine personopplysninger med Klarna, for eksempel kontakt- og bestillingsinformasjon. Vi må gjøre dette for at Klarna skal kunne vurdere om du kan få tilbud om betalingsmetoder og skreddersy betalingsmetodene for deg.

Du finner mer informasjon om Klarna her. Bruken av disse dataene er regulert i samsvar med gjeldende databeskyttelseslover og Klarna retningslinjer for databeskyttelse.

 

Other usages

By using our website, you (the visitor) agree to allow third parties to process your IP address, in order to determine your location for the purpose of currency conversion. You also agree to have that currency stored in a session cookie in your browser (a temporary cookie that gets automatically removed when you close your browser). We do this in order for the selected currency to remain selected and consistent when browsing our website so that the prices can convert to your (the visitor) local currency.

If you have further questions about our privacy policy and personal data management please contact us at [email protected]

 

Slik kontakter du oss
For ytterligere informasjon om behandling av personopplysninger, eller hvis du har spørsmål, kan du gjerne kontakte oss på:

 

Denne personvernerklæringen gjelder fra 

MatildaDjerf Design AB

Luntmakargatan 67, 113 51 Stockholm, Sverige, [email protected]

Denne personvernerklæringen gjelder fra 2021-01-22 10:43:11

Loading